JURA mlýnek na kávu P.A.G.
Mlýnek na kávu P.A.G.
Prémiový mlýnek na kávu s mlýnkem Professional Aroma Grinder (P.A.G.) značky JURA poskytuje
přesně požadované množství čerstvě mleté kávy jediným stisknutím tlačítka. Mlýnek, který je klíčovou
součástí nejmodernější technologie automatických kávovarů, nenechá žádné přání nesplněné.
Jemnost mletí lze individuálně nastavit v sedmi stupních. Díky tomu je vysoce kvalitní mlýnek na kávu
nepostradatelný všude tam, kde se z čerstvě mleté kávy připravují aromatické speciality. Je zvláště
vhodný jako ideální doplněk ke kávovaru ONO.
Mlýnek Professional Aroma Grinder
Mlýnek Professional Aroma Grinder (P.A.G.) pochází z technologie automatických kávovarů. Díky své
zdokonalené geometrii mlýnku dosahuje optimálních parametrů mletí. To zaručuje maximální aroma,
nepřetržitě vysokou kvalitu rozemletých zrn a tím ideální rozvinutí chuti po celou životnost mlýnku.
Stačí jediné stisknutí tlačítka
Ovládání nemůže být jednodušší: k tomu, aby mlýnek na kávu začal přesně pracovat, stačí stisknout
ergonomicky tvarované tlačítko. Mlýnek se zastaví, jakmile se tlačítko zase uvolní. V praktické
skleněné odměrce na kávu je množství mleté kávy dobře viditelné.
Sedm nastavitelných stupňů mletí
Ať už jemně mletá káva pro silné espresso nebo trochu hrubější pro aromatické lungo, mlýnek na
kávu P.A.G. je v každém případě maximálně spolehlivý. Na výběr je sedm stupňů jemnosti, které
zajistí výsledek mletí optimálně přizpůsobený požadované specialitě.
Kompaktní design
Mlýnek na kávu P.A.G. nabízí nejmodernější technologii v minimálním prostoru. Umístit jej lze snadno
kamkoli. Svým čistým designem, vysoce kvalitními materiály a precizním zpracováním harmonicky
zapadá do produktového sortimentu JURA.
Vliv kávy na trávení: kvalitní káva podporuje zdravé trávení a jak nekvalitní může vést k problémům
Káva je oblíbeným nápojem milionů lidí po celém světě. Ačkoli má mnoho zdravotních přínosů, může také ovlivnit trávicí systém. V tomto článku se zaměříme na vliv kávy na trávicí systém, s důrazem na rozdíly mezi kvalitní kávou, jako je espresso, a nekvalitní nebo nevhodně připravenou kávou, jako je turek.
Šest kávových trendů pro rok 2023
Káva je nezbytnou součástí mnoha lidí po celém světě, a rok 2023 bude v kávovém průmyslu přinášet několik nových trendů. V tomto článku se zaměříme na pět hlavních kávových trendů, které můžeme očekávat v roce 2023. Mezi hlavní trendy patří káva s reishi, čekanková káva, zdravé kávové alternativy, eticky získaná a zpracovaná káva, a nakonec také alternativy mléka a zelená káva.
Kávové párování: Jak sladit kávu s jídlem a dezerty
Káva je nejen oblíbeným nápojem, který nás dokáže probudit a nabít energií, ale také skvělým společníkem pro různá jídla a dezerty. Párování kávy s jídlem může obohatit chuťový zážitek a přinést nečekané kombinace chutí.
Fascinující svět zrnkové kávy: Jak vybrat tu nejlepší pro váš kávovar a přípravu italské kávy?
V dnešním článku se podíváme na fascinující svět zrnkové kávy. Káva je oblíbeným nápojem milionů lidí po celém světě, ať už si ji vychutnávají ráno, během dne nebo večer. Ale která zrnková káva je nejlepší?