Jak se liší od svého předchůdce? Podívejme se na klíčové rozdíly mezi starým a novým modelem Jura E8.

Ovládání a Displej

Model EC přináší zvětšený 3,5" displej, který je nyní doplněn šesti ovládacími tlačítky, což zepšuje intuitivnost a pohodlí ovládání.

Mlýnek a technologie

Ačkoliv oba modely vynikají vysokou kvalitou mletí díky mlýnku P.A.G.2, novější model E8 přináší řadu pokročilých funkcí. Hlavní výhda spočívá v elektronidkém nastavení mlýnku, který si jako uživatel můžete individuálně a snadno nastavit pro přípravu každého nápoje - kávovar k tomu vyzve před mletím kávy. Navíc je nový model výrazně tišší než jeho předchůdce.

Design

Nový model E8 přináší ještě více modernosti s harmonicky symetrickými liniemi a čistými tvary. Díky třem barevným variantám Dark Inox (tmavý nerezový odstín matná), Platin (stříbrná matná) či Piano White (bílá v lesku) kávovar perfektně sladíte s designem kuchyně.

Rozmanitost kávy

Novinka zvládne připravit 17 různých kávových specialit  baristické kvalitě. Vylepšená technologie 3D předspaření slibuje ty nejlepší výsledky a kávové aroma v každém šálku.

Čištění mléčného systému na stisk tlačítka

Čištění mléčného systému je snadné a rychlé – stačí spustit automatizovaný čistící program. Odkapávací miska je navržena tak, aby z ní voda nevytékala a dá se jednoduše vyndat jedním pohybem ruky. Součásti odkapávacího roštu je možné mýt v myčce.

Závěrem

Modely E8 od JURA kombinují skvělý výkon s elegantním designem. Nový model představuje řadu technických vylepšení. Pokud hledáte spolehlivý a výkonný kávovar do domu či kanceláře, Jura E8 je ideální volbou. Jde o čtvrtou generaci, která patří mezi nejprodávanější kávovary značky Jura.


Hledáte příslušenství ke kávovaru Jura E8? Najdete jej v seznamu na našem eshopu

Seznam příslušenství pro Jura E8